Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl

Actuele bouwprojecten in vogelvlucht

21 . 11 . 2017

De jaarwisseling nadert met rasse schreden, 2018 staat voor de deur. Tijd om even pas op de plaats te maken. Hoe is het met de bouwprojecten van Lichtstad Architecten? Een overzicht in vogelvlucht.

Havenhof Eindhoven

In januari 2017 ging het project Havenhof van start. Een moderne stadswijk dicht bij het centrum van Eindhoven. Inmiddels komt het ontwerp tot leven: eind december worden de studentenwoningen opgeleverd, medio maart volgen de sociale huurwoningen. Project Havenhof is een samenwerking van Lichtstad Architecten met Pauwert Architectuur

http://lichtstadarchitecten.nl/projecten/havenhof-eindhoven

Koetshuislaan Waalwijk

Ook in Waalwijk is een bouw van start gegaan. Op de Koetshuislaan worden 67 appartementen gerealiseerd, verdeeld over twee woongebouwen. Ook dit ontwerp is ontstaan uit een samenwerking van Lichtstad Architecten en Pauwert Architectuur

http://lichtstadarchitecten.nl/projecten/koetshuislaan-waalwijk

Caseta

Kent u het project Caseta nog? Die bijzondere vakantiewoning die in verbinding staat met de prachtige Friese natuur? De droom komt tot leven, want de vergunning is afgegeven en de bouw gaat van start. Oplevering is voorzien in de zomer van 2018. 

http://lichtstadarchitecten.nl/projecten/vakantiewoning-caseta 

ZON PTC

Tussen Maastro Clinic en het Maastricht UMC+ zijn de werkzaamheden voor de bouw van een gloednieuw protonentherapiecentrum in volle gang. Lichtstad Architecten heeft invulling gegeven aan het interieur dat inspeelt op de beleving en sfeer vanuit de cliënt en de zorg. Een opgave waarbij de gemoedstoestand een hoge mate van waarde kent.

https://zonptc.nl/nl

Woonhuis Geldrop

Ook in Geldrop staat de woonbeleving centraal. In de wijk Diepe Vaart wordt een woning aangepast aan het ritme van de zon. De betonkelder is inmiddels een feit. Oplevering wordt verwacht in de zomer van 2018. 

http://lichtstadarchitecten.nl/blog/leven-in-het-ritme-van-de-zon

KV Wageningen

Last but not least: de nieuwe sportaccommodatie van Korfbalvereniging Wageningen krijgt langzaam vorm. De palen zijn geboord en de fundering wordt gelegd. De oplevering staat gepland in juli 2018. Dit duurzame bouwproject laat zien dat circulair bouwen de toekomst heeft. En dat is een mooie gedachte om mee te nemen naar 2018. 

http://lichtstadarchitecten.nl/projecten/duurzaam-sporten-bij-kv-wageningen

Actuele bouwprojecten in vogelvlucht - 0 Actuele bouwprojecten in vogelvlucht - 1 Actuele bouwprojecten in vogelvlucht - 2 Actuele bouwprojecten in vogelvlucht - 3

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl