Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl

Gespot: de contouren van Caseta

21 . 06 . 2018

Friesland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Friese meren lenen zich dan ook uitstekend voor een ‘route architectural’ langs een bijzonder bouwproject, want de contouren van vakantiewoning Caseta zijn inmiddels zichtbaar. En dat maakt vooral heel nieuwsgierig naar het eindresultaat. 

Iedere hoek een ander aangezicht

Caseta, ten oosten van Grou. Als je vanuit Grou met de boot over het Pikmar naar de Wijde Ee vaart, komt Caseta vanzelf in beeld. Dat levert bijzondere vergezichten op, want als je in beweging bent verandert het landschap voortdurend. Caseta verandert mee, want de architectuur toont vanuit iedere hoek een ander aangezicht. 

Verbinding met buiten 

Caseta is ontworpen om te versmelten met het landschap. De verbinding met buiten is altijd aanwezig en ieder raam trakteert op een weids panorama. Van zitkuil tot de hoger gelegen keuken: de zon wordt overal verwelkomd. Caseta laat zien hoe de vorm van een gebouw kan acteren op de omgeving. De foto’s geven een actueel overzicht van de bouw, zowel vanaf het water als ‘van binnenuit’. Oplevering is voorzien voor medio september 2018. 

Gespot: de contouren van Caseta - 0 Gespot: de contouren van Caseta - 1 Gespot: de contouren van Caseta - 2 Gespot: de contouren van Caseta - 3 Gespot: de contouren van Caseta - 4 Gespot: de contouren van Caseta - 5 Gespot: de contouren van Caseta - 6 Gespot: de contouren van Caseta - 7 Gespot: de contouren van Caseta - 8 Gespot: de contouren van Caseta - 9

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl