Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl

Het contract voor de bouw van Circulaire sporthal Bredius te Muiden is getekend! 

24 . 09 . 2021

Wij zijn ontzettend blij dat we samen met Rots Bouw en Breman als bouwteam gaan starten met de bouw. De sporthal wordt zo circulair mogelijk gebouwd; dat was een belangrijke eis bij de aanbesteding. Dat houdt in dat materialen tot een minimum worden beperkt, dat materialen weer los te maken zijn van elkaar (dus geen lijmen en kitten) en herbruikbaar zijn aan het einde van de levensduur. Er komen geen tegels op wanden en vloeren. De wanden in de doucheruimten zullen vervaardigd worden uit gerecyclede glaspanelen. Houten kozijnen worden afgewerkt met een plantaardige olie. Binnenwanden worden gemaakt van rubberwood panelen en de sportvloer van gerecycled materiaal. 

Het is een intensief en onderzoekend traject, maar we zijn erg trots om weer een mooi voorbeeld van circulariteit in de praktijk te zien verrijzen.

Het contract voor de bouw van Circulaire sporthal Bredius te Muiden is getekend!  - 0 Het contract voor de bouw van Circulaire sporthal Bredius te Muiden is getekend!  - 1 Het contract voor de bouw van Circulaire sporthal Bredius te Muiden is getekend!  - 2 Het contract voor de bouw van Circulaire sporthal Bredius te Muiden is getekend!  - 3

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl