Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl

Renee versterkt Lichtstad Architecten

08 . 01 . 2021

Lichtstad Architecten heeft zich versterkt met Renee van Kemenade:

'Ik ben MSc Architectuur en zit momenteel in mijn beroepservaringsperiode voor mijn architectentitel. Voor mij zit de kracht van architectuur in een omgeving waar mensen zich mee identificeren. Mijn missie is om dit te vervaardigen op een manier die de staat van de aarde ongerept laat, gezien de aarde langer mee gaat dan de mens. Duurzaamheid heeft hierin een technische kant, maar het summum ligt voor mij in de architectuur waarbij de behoefte voor aanpassing niet bestaat. Vanuit dit ideaal zoek ik bij Lichtstad Architecten de beste manier om mens en architectuur samen te brengen.'

Renee versterkt Lichtstad Architecten - 0

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl