Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl

Bouwupdate Sporthal Parkzicht Raamsdonksveer

11 . 06 . 2024

De nieuwe sporthal in Raamsdonkveer nadert zijn voltooiing, en de buitenkant van het gebouw maakt al een prachtige indruk. De koperen bovenkant gecombineerd met bauxietrode beplating en metselwerk, evenals de tomaatrode kozijnen, zorgen voor een opvallende en dynamische uitstraling.

Binnen in de sporthal worden de laatste handelingen verricht. Hoewel de exotisch rode sportvloer nog gelegd moet worden, is de binnenzijde van het gebouw meer ingetogen dankzij de vele houten elementen. Zo zijn de houten akoestische panelen tussen de spanten gemaakt, wat zorgt voor een uitstekende geluidsdemping, een vlakke afwerking en een rustgevende sfeer.

Een groot venster laat daglicht binnen en biedt een doorkijk naar de sporthal, waardoor de ruimte niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is. De rubberwood binnenkozijnen, met in de horecaruimte rubberwood vensters, zijn geplaatst, wat de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling geeft.

De rode kleuren dragen bij aan een gevoel van kracht, energie en sportiviteit, wat deze sporthal tot een dynamische en waardevolle aanwinst voor Raamsdonkveer maakt.

Bouwupdate Sporthal Parkzicht Raamsdonksveer - 0 Bouwupdate Sporthal Parkzicht Raamsdonksveer - 1 Bouwupdate Sporthal Parkzicht Raamsdonksveer - 2

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl