Lichtstad Architecten

Rob van Vugt

Igluu
Workspace for Professionals
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

mob+31 (0)6 27 09 54 05
e-mail info@lichtstadarchitecten.nl
De uitdaging:

Sportcomplex Egerbos

Terug naar overzicht

In opdracht van de gemeente Venlo is Sportcomplex Egerbos aangepast aan de eisen en wensen van nu. Duurzaamheid was daarbij de rode draad. Een nieuwe sporthal is verdiept aangelegd, waardoor natuurlijke koeling ontstaat. De bestaande sporthal is gerenoveerd. In het hart van het complex is een sportkantine gebouwd, waarbij bestaande materialen (deels) zijn hergebruikt. Egerbos maakt daarnaast gebruik van functioneel groen en hernieuwbare energie. 

Vanaf visievorming werd Egerbos door alle partijen omarmd als Cradle-to-Cradle sportcomplex. Ambities en doelstellingen zijn vanaf de start met alle stakeholders gedeeld en vastgelegd. Het moderne Egerbos biedt een gezonde basis voor gezond sporten.

Renovatie sportcomplex Egerbos, op basis van Cradle-to-Cradle
1 / 10
Vorige / Volgende
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos
Sportcomplex Egerbos

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)6 27 09 54 05 of mail naar info@lichtstadarchitecten.nl